جنگ نرم با سرطان!


جنگ نرم با سرطان!
این خوراکی‌های رنگارنگ دارای رنگدانه‌‌هایی هستند که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارند.
  
مواد مغذی مختلف، بیشتر در سبزی‌ها و میوه‌های تازه‌ای یافت می‌شوند که رنگ‌های تند قرمز، نارنجی، زرد، سبز و... دارند. این خوراکی‌های رنگارنگ دارای رنگدانه‌‌هایی هستند که خاصیت آنتی‌اکسیدانی داشته و عادت به مصرفشان احتمال ابتلا به سرطان را به حداقل می‌رساند. در این مطلب انواع میوه‌ها و سبزی‌های رنگی و ماده موثره هریک را با خاصیت ضدسرطانی‌شان به شما معرفی کرده‌ایم.

قرمز
گوجه‌فرنگی و هندوانه
لیکوپن: آنتی‌اکسیدان، کاهنده احتمال ابتلا به سرطان، به‌خصوص ضدسرطان پروستات

نارنجی
هویج، انبه و کدو حلوایی
بتاکاروتن: آنتی‌اکسیدان و تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن

زرد متمایل به نارنجی
پرتقال، لیمو، گریپ‌فروت و هلو
ویتامین C و فلاونوییدها: مانع رشد سلول‌های سرطانی، سم‌زدا و غیرفعال‌کننده ترکیب‌های مضر و آسیب‌رسان

سبز تیره
اسفناج و انواع سبزی‌های برگ سبز تیره
فولات: موثر در ساخت سلول‌ها و ترکیب‌های تشکیل‌دهنده اطلاعات ژنتیکی بدن

سبز چمنی
بروکلی، ‌کلم بروکسل، کلم، گل کلم و جوانه‌ها
ایندول و لوتیین: حذف‌کننده استروژن اضافی از بدن و ترکیب‌های سرطان‌زا

سبز روشن
سیر، پیاز، پیازچه و مارچوبه
ترکیب‌های سولفوری: تخریب‌کننده سلول‌های سرطانی، کاهنده تقسیم سلولی و تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن

آبی
بلوبری، انگور سیاه و آلو سیاه
آنتوسیانین‌ها: تخریب‌کننده رادیکال‌های آزاد

بنفش
انگور قرمز، آلبالو، گیلاس، انواع توت و آلو قرمز
رزوراترول: ممکن است کاهنده تولید استروژن باشد

قهوه ای
غلات کامل و حبوبات
فیبر: از بین برنده ترکیب‌های سرطان‌زا

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ

نقل از : نیوزفان


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.