ابتدا پیازچه ها را شسته و به صورت کاملا ریز خرد میکنیم و در ظرف گودی میریزیم. تخممرغها را همراه با مقداری نمک به پیازچهها اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکنواخت شوند.
در تابهای روغن را داغ کرده، از مخلوط پیازچه در آن میریزیم و درب تابه را میگذاریم تا کوکو خودش را بگیرد. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، درب تابه را برمیداریم و اجازه میدهیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود. کوکو را به صورت مربعهای کوچک برش میدهیم و در ظرف مناسبی میچینیم.
نکات :
1 - اگر تخم مرغهای شما کوچک بود از 2 تخم مرغ دیگر هم استفاده کنید.
2 - اگر دوست داشتید به مواد این کوکو مرغ یا سیب زمینی هم بزنید.
3 - بهتر است به موادتان 2 قاشق آرد سیب زمینی هم اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
4 - اگر دوست دارید غذایتان خوشرنگ تر شود به آن کمی زعفران و دو قاشق ارد سوخاری هم بزنید.