طرز تهیه کوکو پیازچه


طرز تهیه کوکو پیازچه
ابتدا پیازچه ها را شسته و به صورت کاملا ریز خرد می‌کنیم و در ظرف گودی می‌ریزیم.
  
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه : برای 2 نفر
پیازچه : نیم کیلو ( پاک کرده با قسمت سبز آن )
تخم‌ مرغ : 2 عدد
نمک : به مقدار لازم
روغن : 6 قاشق سوپ‌خوری ( مایع )

طرز تهیه :
ابتدا پیازچه ها را شسته و به صورت کاملا ریز خرد می‌کنیم و در ظرف گودی می‌ریزیم.
تخم‌مرغ‌ها را همراه با مقداری نمک به پیازچه‌ها اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکنواخت شوند.
در تابه‌ای روغن را داغ کرده، از مخلوط پیازچه در آن می‌ریزیم و درب تابه را می‌گذاریم تا کوکو خودش را بگیرد.
وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، درب تابه را برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
کوکو را به صورت مربع‌های کوچک برش می‌دهیم و در ظرف مناسبی می‌چینیم.

نکات :
1 - اگر تخم مرغهای شما کوچک بود از 2 تخم مرغ دیگر هم استفاده کنید.
2 - اگر دوست داشتید به مواد این کوکو مرغ یا سیب زمینی هم بزنید.
3 - بهتر است به موادتان 2 قاشق آرد سیب زمینی هم اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
4 - اگر دوست دارید غذایتان خوشرنگ تر شود به آن کمی زعفران و دو قاشق ارد سوخاری هم بزنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.