این ترفند ها به شما کمک مى کند از مواد غذایى به روش اصولى استفاده کنید واز اصراف و اتلاف انرژى و سرمایه جلوگیرى مى کند.
1 - براى اینکه لوبیای تازه پس از پختن زرد نشود به محض برداشتن از روی اجاق آن را در صافى بریزیدو آب آنرا بکشید.
2 - برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر بپزد قدری نمک به آن اضافه کنید وبعد هم بزنید.
3 - برای زود گرم شدن و جوش آمدن آب سماور و یا قابلمه ، ابتدا آنها را نصفه آب کنید و پس از گرم شدن ، بقیه آب را اضافه کنید
4 - پختن
تخم مرغ ترک دار در آب ، کافى است محل ترک را با قطعه اى لیمو ترش مالش
دهید ، انگاه در آبی که گرم است نه جوش قرار دهید و سپس آب را جوش بیاورید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
نقل از : نیوزفان
پنجشنبه 30 بهمن 1393 ساعت 19:41