میگو
از جمله پروتئین های دریایی است که طرفداران زیادی دارد . بنا به نحوه
طبخ آن 2 روش برای پاک کردن میگو وجود دارد .در این مطلب روش اول را آموزش
می دهیم:
میگو از جمله پروتئین های دریایی است که طرفداران زیادی دارد . بنا به نحوه طبخ آن 2 روش برای پاک کردن میگو وجود دارد .
1 - روش اول غلاف پوست میگو را از آن جدا می کنند و در خوراک و یا همراه با برنج و سایر مواد طبخ می شود .
2 -
در روش دوم که کباب کردن یا سیخ کردن میگو است, غلاف سخت دور میگو را
نباید کند چرا که این پوسته از سوختن گوشت لذیذ حیوان جلو گیری می کند .
ما در این بخش به مورد اول می پردازیم و آن را با تصویر به شما نشان می
دهیم.