ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
این چیز کیک آلبالویی با پایه بیسکویت است.
_ برای لایه زیرین چیز کیک به 250 گرم بیسکویت پودر شده شکلاتی و 125 گرم کره ذوب شده نیاز داریم.
بیسکویت
ها را در غذاساز پودر کنید و به همراه کره ذوب شده مخلوط کنید تا پایه چیز
کیک را به ما بدهد، در قالب کمربندی ریخته و با پشت یک قاشق صاف کنید، (در
صورت نبود قالب کمربندی می توان کف یک قالب گرد ساده را کیسه فریزر پهن
کنید)
_ برای لایه دوم و میانی نیازبه 400 گرم، پنیر خامه ای و300 گرم، خامه فرم گرفته و50 گرم شکرداریم.
خامه
فرم گرفته قنادی را با پنیر خامه ای و شکر با همزن بزنید تا کرم لطیفی به
شما بدهد، نصف کرم را روی پایه بیسکویتی چیزکیک می ریزیم و صاف می کنیم.
_
برای لایه سوم 300 گرم آلبالو پوره شده ( هسته های آلبالو را جدا کرده و
داخل مخلوط کن ریخته و میکس کنید ) را به همراه 125 گرم شکر و1 قاشق
سوپخوری آبلیمو و ¼ پیمانه آب در یک قابلمه روی حرارت قرار
دهید تا کمی قوام بیاید و آب آن جمع شود، سپس خاموش کنید و دو قاشق
سوپخوری پودر ژلاتین را به آن بیفزایید، نصف این مایه را روی کرم پهن کنید.
_ لایه چهارم را از مواد کرمی مجدد بریزید و لایه آخر را نیز دوباره از مایه آلبالو پوره شده ،روی مایه کرمی بریزید.
منبع : بیتوته
نقل : نیوزفان