محققان فعالیت بیولوژیکی دو ماده فعال در فلفل به نامهای "کپسایسین" و "دی هیدروکپسایسین" را مورد بررسی قرار دادند.
مطالعات
انجام شده در هند نشان می دهند که فلفل تند در پیشگیری از دیابت و بیماری
های قلبی عروقی که مهم ترین عوامل مرگ و میر در کشورهای در حال توسعه به
شمار می روند، مفید و موثر است.
این محققان هندی معتقدند که در
آینده فلفل تند به عنوان یک داروی قلبی، جایگزین آسپرین خواهد شد و یا
همراه با آسپرین و به صورت ترکیبی به کار می رود.
این محققان فعالیت
بیولوژیکی دو ماده فعال در فلفل به نامهای "کپسایسین" و "دی
هیدروکپسایسین" را مورد بررسی قرار دادند. نتایج نشان داد که این ترکیبات
فعال علاوه بر قابلیت کاهش قند خون و سطح انسولین، کاهش رسوب چربی ها در
دیواره های سرخرگی و جلوگیری از تشکیل لخته های خونی را نیز دارند.
دیابت
نوع دو و بیماری های قلبی عروقی از شایع ترین بیماری های عصر حاضر بوده و
تا حد زیادی به شیوه زندگی از جمله تغذیه و فعالیت بدنی وابسته هستند.